Το συγχρηματοδοτούμενο από την ευρωπαϊκή ένωση ενεργειακό πρόγραμμα “εξοικονόμηση κατ’ οίκον” ξεκίνησε στην αρχική του μορφή το 2011 δίνοντας την ευκαιρία σε περίπου 70.000 ιδιόκτητες κατοικιών να αναβαθμίσουν ενεργειακά τις οικίες τους.

Τον Μάρτιο του 2018 ενεργοποιήθηκε για υποβολή νέων αιτήσεων το πρόγραμμα στη νέα του μορφή “εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ” στο οποίο πρόλαβαν να ενταχθούν 70.000 περίπου οικίες. Προς το τέλος του 2018 ήταν σε εξέλιξη, προς υλοποίηση των εργασιών όσες από τις αρχικά ενταγμένες αιτήσεις πήραν έγκριση ωφελούμενου, στις τέσσερεις συνεδριάσεις του ΕΤΕΑΝ των Ιούλιο, Αύγουστο, Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Η εταιρία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Build έχοντας εντάξει και ολοκληρώσει την κατασκευή εκατοντάδων οικιών, διαθέτει την εμπειρία και την εξειδίκευση για να ολοκληρώσει τις ενεργειακές κατασκευές στην οικία σας με συνέπεια, τέλειο κατασκευαστικά αποτέλεσμα στο συμφωνηθέν χρονικό διάστημα, χωρίς εσείς να συμβάλετε οικονομικά τίποτα. Καλέστε μας για να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.

Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ' οίκον Εξοικονομώ Αυτονομώ

Βάση αναφοράς του υπουργού Κου Σταθάκη, στο ξεκίνημα του νέου έτους θα επανεκκινηθεί το πρόγραμμα για την υποβολή νέων αιτήσεων.
Εμείς στην ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Build, αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την υποβολή στο πληροφοριακό σύστημα του ΕΤΕΑΝ καθώς επίσης και την υλοποίηση των εργασιών, με επαγγελματισμό και ξεκάθαρες σχέσεις συνεργασίας, χωρίς εσείς να χρειαστεί να δαπανήσετε επιπλέον χρόνο και χρήμα για να ολοκληρώσετε ότι απαιτείτε από το πρόγραμμα.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, θα πρέπει να προετοιμάσουν τον φάκελό τους από πριν, αν θέλουν να έχουν πιθανότητες επιτυχής ένταξης.
Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας τώρα, για να προετοιμάσουμε τον φάκελό σας εντελώς δωρεάν.