Σε συνεργασία με καταξιωμένους Μηχανικούς – Αρχιτέκτονες μπορούμε να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό και τη σύνθεση των αρχιτεκτονικών μελετών οποιουδήποτε project, έχοντας ως γνώμονα την εύρεση κατάλληλων λύσεων και το σχεδιασμό προτάσεων που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το χώρο σας και θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις και τα οράματα του εκάστοτε πελάτη.

Παραδίδοντας σας άρτιες προτάσεις σχεδίασης, μοναδικής αισθητικής, υψηλής λειτουργικότητας, σύγχρονου Design και εναρμόνισης με το φυσικό περιβάλλον.

Οικοδομικές Άδειες - Dimitriadis Build

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

Η τακτοποίηση αυθαιρέτων γίνεται με βάση το νόμο 4495/2017 άλλα και με έκδοση οικοδομικής άδειας ανάλογα την περίπτωση αυθαιρεσίας.

Οικοδομικές Άδειες - Dimitriadis Build

Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Build αναλαμβάνει την αποτύπωση του αυθαίρετου χώρου, τη σύνταξη του φακέλου που απαιτείται για την ηλεκτρονική υποβολή, τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων εγγράφων και τον υπολογισμό του κόστους τακτοποίησης του χώρου σας.

Είναι μια διαδικασία που πρέπει να κάνουν όλοι οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων, μιας και πλέον για την οποιαδήποτε αγοροπωλησία ή συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης ακινήτου απαιτείται βεβαίωση μηχανικού “περί μη αυθαιρεσίας” στην οποία βεβαιώνει ότι δεν υπάρχει αυθαιρεσία στον χώρο ή αν υπάρχει έχει τακτοποιηθεί.

Καλέστε μας για να σας δώσουμε την οικονομικότερη λύση για το ακίνητο σας