Όλα ξεκινούν με την απόφαση να δημιουργήσετε το δικό σας σπίτι!

Την υλοποίηση αυτού του ονείρου, η εταιρία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ BUILD με εφόδια την πολύχρονη κατασκευαστική της εμπειρία, φροντίζει να είναι μοναδική και ιδιαίτερη, σεβόμενη τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, παρέχει προτάσεις εργονομίας και υψηλής αισθητικής, που θα δώσουν αφενός μεν προστιθέμενη αξία στο ακίνητό σας και αφετέρου θα το κάνουν άκρως λειτουργικό.

Κατασκευή Ανέγερση DimitriadisBuild

Με γνώμονα την ποιοτική κατασκευή, τη συνέπεια και την αξιοπιστία, σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία κατασκευής του χώρου που έχετε ονειρευτεί, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το οικονομικότερο κόστος.

Εγγύηση σε αυτό είναι η ύπαρξη του εμπορικού τμήματος της εταιρίας μας, το κατάστημα ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Bagno, στο οποίο μπορείτε να βρείτε στις καλύτερες τιμές ότι χρειάζεται για την κατασκευή του σπιτιού σας, καθώς επίσης το γεγονός ότι διαθέτουμε μόνιμα συνεργεία – προσωπικό ( όχι συνεργαζόμενα) τα οποία επιλέχθηκαν βάση της ποιότητας των εργασιών και της εμπειρίας τους.

Ως συνέχεια της επικοινωνίας μας θα σας επιδώσουμε αναλυτική τεχνοοικονομική προσφορά, όπου θα αποτυπώνονται όλες οι εργασίες και το είδος των υλικών στο καλύτερο δυνατό κόστος.
Αξιοποιήστε την ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Βuild για την υλοποίηση του ονείρου σας!

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας, για να ορίσουμε μια συνάντηση στο χώρο σας και να συζητήσουμε τις δυνατότητες αξιοποίησής του.