Τα τελευταία χρόνια – τα λεγόμενα “χρόνια της κρίσης”- έχει παρατηρηθεί και δικαιολογημένα, σημαντική στροφή του κοινού στην ανακαίνιση κατοικίας, μερικής ή ριζικής, σε σχέση με την κατασκευή ή την απόκτηση νέας κατοικίας.

Dimitriadis Build Anakainisi Anapalaiosi

Τα πλεονεκτήματα μιας ανακαίνισης είναι πολύπλευρα αρχής γεννωμένης της μακράν οικονομικότερης λύσης, της αισθητικής και αξιακής αναβάθμισης και φυσικά πρόκειται για μια λύση που αν γίνει με τον σωστό σχεδιασμό και τον κατάλληλο κατασκευαστή, θα αποδώσει πλήρως το ζητούμενο: ένα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ στην ουσία σπίτι με πολύ μικρότερο κόστος από την κατασκευή ενός αντίστοιχου νέου σπιτιού.

Το σημαντικότερο βήμα στην ανακαίνιση ενός χώρου είναι η επιλογή του κατάλληλου κατασκευαστικού συνεργάτη.

Η εταιρία Δημητριάδης Build αποτελεί μια από τις κορυφαίες λύσεις στον χώρο της ανακαίνισης και μπορεί μέσα από την πολυετή εμπειρία κατασκευών και σε συνδυασμό με την ύπαρξη του εμπορικού της καταστήματος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Bagno που εμπορεύεται όλα τα απαραίτητα πιστοποιημένα υλικά για την ανακαίνιση ενός χώρου – πλακάκια – είδη υγιεινής, θέρμανση – ψύξη, κουφώματα – εσωτερικές πόρτες – θωρακισμένες, μονωτικά υλικά – να σας εγγυηθεί άριστο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η εταιρία Δημητριάδης Build διανύοντας τη δεύτερη γενιά στο χώρο των κατασκευών και έχοντας να επιδείξει πολυάριθμα έργα ανακαινίσεων, μπορεί να σας εξασφαλίσει μια άριστη συνεργασία για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Με απόλυτο επαγγελματισμό ο Κος Δημητριάδης Γεώργιος και οι επιστημονικοί συνεργάτες του καθώς επίσης το έμπειρο μόνιμο προσωπικό των συνεργείων, έχοντας ως προϋπόθεση την ποιότητα της κατασκευής και γνώμονα την έγκαιρη παράδοση του έργου, εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα στην χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Η διαδικασία για την ανάληψη ενός έργου είναι η ακόλουθη:

Αφού εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την ανακαίνιση του χώρου σας ορίζετε μία συνάντηση στον χώρο για να γίνει η αποτύπωση αυτού και να επισημανθούν οι επιθυμίες σας ως προς τον σχεδιασμό.

Εκπονείτε η μελέτη και σας παραδίδετε η τεχνοοικονομική μελέτη για την ανακαίνιση του χώρου σας, με λεπτομερή περιγραφή των επιμέρους εργασιών ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι περιλαμβάνει κάθε εργασία, με τι ακριβός υλικά και τι ακριβός πληρώνετε.
Η υποχρεώσεις μας θα είναι σαφείς και ξεκάθαρες από την αρχή.

Ακολουθεί η διαδικασία επιλογής των υλικών και εδώ υπάρχει το μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρίας μας ένατη του ανταγωνισμού.
Το εμπορικό κατάστημα ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Bagno στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε μέσα από πληθώρα πιστοποιημένων προϊόντων, ότι απαιτείται για την ολοκλήρωση της κατασκευής σας, χωρίς να αφιερώσετε χρόνο και κόπο γυρνώντας σε διάφορα καταστήματα.
Η επαγγελματική σας συνεργασία είναι με έναν μόνο πάροχο, την εταιρία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Build, η οποία είναι υπεύθυνη και υπόλογη σε εσάς για το σύνολο του έργου, με ότι θετικό αυτό συνεπάγετε.

Τώρα μπορεί να ξεκινήσει η εκτέλεση των εργασιών, γνωρίζοντας ότι η εύθηνη για της εργασίες και το αποτέλεσμα ανήκει εξολοκλήρου στην Δημητριάδης Build, εφόσον πριν την έναρξη των εργασιών προηγείται η υπογραφή εργολαβικού συμφωνητικού στο οποίο αναφέρονται επί των άλλων, οι εργασίες που θα εκτελεστούν, τα ακριβοί υλικά, ο τρόπος πληρωμής, ο χρόνος παράδοσης. Εσείς μιλάτε μόνο με έναν (την εταιρία μας) σε μια καθημερινή προσωπική επαφή για τις λεπτομέρειες κατά την εξέλιξη των εργασιών.
Η σχέση σας μαζί μας είναι ξεκάθαρη και προσωπική.
Το πάθος μας για την κατασκευή και η συνέπεια μας οδηγούν.

Ανακαίνιση μπάνιου

Η ανακαίνιση Μπάνιου είναι μία από τις πιο συνηθισμένες επεμβάσεις κατοικιών στις περιπτώσεις που δεν προβαίνουμε σε ολική ανακαίνιση της οικίας μας. Οι λόγοι που συνήθως οδηγούν στην ανακαίνιση του μπάνιου είναι η παρουσία προβλημάτων υγρασιών (λόγω της παλαιότητας της υδραυλικής και αποχετευτικής εγκατάστασης) η μη ύπαρξη λειτουργικότητας του χώρου (λόγο της λανθασμένης τοποθέτησης  των ειδών υγιεινής στο χώρο) και τέλος η αισθητική αναβάθμιση.

Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Build έχοντας ανακαινίσει εκατοντάδες μπάνια, διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να σας παραδώσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το νέο σας μπάνιο, εγγυώμενη για την άριστη λειτουργικότητα και την αρτιότητα της κατασκευής. Σε συνδυασμό με την ύπαρξη του εμπορικού καταστήματος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Bagno, όπου μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία τεράστια γκάμα πλακιδίων, ειδών υγιεινής και εξαρτημάτων μπάνιου, σας εγγυόμαστε το οικονομικότερο αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστεί να αφιερώσετε επιπρόσθετο χρόνο και κόπο για την επιλογή των υλικών. Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας για να υλοποιήσουμε μαζί το μπάνιο που ονειρεύεστε.

Ανακαίνιση Kουζίνας

Αναμφισβήτητα η κουζίνα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους χώρους του σπιτιού, καθώς είναι ο πιο χρησιμοποιούμενος χώρος του.
Βασικοί λόγοι που θα μας οδηγήσουν στην ανακαίνιση της κουζίνας μας, είναι η ύπαρξη φθορών – βλαβών στο έπιπλο της κουζίνας (λόγω παλαιότητας) και η ύπαρξη βλαβών στην υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση της κουζίνας (πάλη λόγο παλαιότητας). Το σημαντικότερο σε μία ανακαίνιση κουζίνας, είναι η νέα κουζίνα να είναι πρακτική ώστε να κινήστε και να εργάζεστε άνετα σε αυτήν και λειτουργική ώστε να την χρησιμοποιείτε ευχάριστα. Εκτός όμως από την λειτουργικότητα θα πρέπει να δοθεί έμφαση και στο αισθητικό κομμάτι της κατασκευής, καθότι πλέον η κουζίνα αποτελεί βασικό διακοσμητικό στοιχείο της οικίας.

Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Build έχοντας στις τάξεις του προσωπικού της εξειδικευμένο επιπλοποιό και έχοντας παραδώσει πλήθος κουζίνων, μπορεί να σας εγγυηθεί μία κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής κατασκευή, η οποία θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας και θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Ελάτε λοιπόν να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε την κουζίνα που ονειρεύεστε.